een virtuele tour levert voordelen op voor uw onderneming

Een opsomming van deze voordelen

Virtuele tours bieden voor praktisch elk bedrijf voordelen.
Zeggen niet alleen wij, maar zeggen ook wetenschappers.


  • Mensen raken na het bezoeken van een virtuele tour geïnteresseerd om de plek ook in het echt te bezoeken. Dit leidt er toe dat bedrijven met een virtuele tour meer verkopen, boekingen of reserveringen krijgen dan bedrijven zonder virtuele tour. Zo krijgen hotels met een virtuele tour 48% meer boekingen en worden huizen met virtuele tours 4% duurder verkocht.
  • Na het bezoeken van een virtuele tour staan mensen positiever tegenover het doen van een aankoop, boeking of reservering. Een aankoop, boeking of reservering wordt met een virtuele tour dus ook eerder gedaan.
  • Websites met een virtuele tour worden gemiddeld 40% meer bezocht dan sites zonder virtuele tours als mensen de keuze hebben tussen een website met en zonder virtuele tour. Hoe meer uw website bezocht wordt, hoe meer kans u heeft op nieuwe klanten.
  • Bezoekers blijven gemiddeld vijf keer zo lang op een website met een virtuele tour dan op een site zonder tour. Hoe langer iemand op uw site blijft, hoe meer diegene over uw bedrijf te weten komt en hoe meer diegene overtuigd raakt van de voordelen die u te bieden heeft.
  • Als een plek voor iemand niet in het echt te bezoeken is, is een virtuele tour een goed alternatief. Met een tour kunt u mensen aan de andere kant van de wereld kennis laten maken met uw bedrijf en u kunt mensen uw bedrijf laten zien na sluitingstijd. Zo is uw bedrijf 24/7 te bezichtigen. En dat zonder extra personeel in te hoeven zetten.
  • Mensen besteden meer aandacht aan de informatie in een virtuele tour dan aan dezelfde informatie op een website. Dat komt omdat een virtuele tour interactiever is. Een virtuele tour is daarom een de perfecte manier om de belangrijkste informatie over uw bedrijf te vertellen.
  • Door een tour maken mensen kennis met uw bedrijf. Zo wordt de spreekwoordelijke drempel die men over moet stappen om bij uw bedrijf naar binnen te gaan weggenomen.

WIJ WERKEN O.A. VOOR

ZIJ WETEN WAT ECHTE BELEVING IS

CONTACT

LET'S GET IN TOUCH

Geïnteresseerd? Of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op en dan doen we binnenkort een bakkie.

360° VIRTUAL TOURS
Mient 26a
2903LC Capelle aan den IJssel

Guido Pijper
+31 (0)6 34 84 3355

Aleksander Schakel
+31 (0)6 29 43 5175

info@360virtualtours.nl
Bezoek 360 Virtual Tours