MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour
Corona-aanbieding

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden, ieder bedrijf heeft ze.
Wij dus ook. Maar haast niemand leest ze! Laat dit nou komen door de gigantische lap onleesbare tekst. Wij willen dit graag anders doen. Wij willen graag dat u weet waar wij waarde aan hechten omdat duidelijkheid en eerlijkheid het begin is van een goede en succesvolle samenwerking. Alleen dan valt er samen veel te bereiken.

Dus, bij dezen onze Algemene Voorwaarden:

Versie 1.1, 20 mei 2015.

Wij houden van helder zaken doen. Wij zijn er om samen met u dingen te maken die indruk maken op uw doelgroep. We bereiken doelen, verbeteren wat al bestaat en lopen voor op de rest. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en de doelgroep, maar tegelijkertijd hechten wij veel waarde aan de samenwerking tussen u en ons als persoon. Open samenwerken en elkaar vooral niet voor de gek houden. Is de koek op? Dan mocht het niet zo zijn. Wij werken (liever) niet met contracten of ingewikkelde constructies. Wij zullen de gemaakte kosten conform de offerte in rekening brengen en gaan beiden na een stevige handdruk verder.

360 Virtual Tours bestaat uit meerdere personen met ieder zijn vakgebied en specialisme. Het zal dus voorkomen dat u met meerdere mensen contact heeft tijdens een opdracht. Wij zorgen ervoor dat dit overzichtelijk blijft en proberen u ten alle tijden zo veel mogelijk te ontlasten.

Wij tonen inzet. Veel inzet. Zodra wij een klus aannemen en voor u mogen uitvoeren gaat het gas erop en doen we er alles aan om resultaten te boeken. Samenwerking met de klant is hier ook weer van belang, omdat ons product altijd input van de klant nodig heeft. Al is het alleen maar om een logo aan te leveren. Wij verwachten van u net zo veel enthousiasme en inzet als u dat van ons verwacht. Wij houden u altijd op de hoogte en houden onze ogen open voor nieuwe ontwikkelingen.

Alle producten waarvoor u ons heeft betaald zijn van u. Ook als onze samenwerking eindigt veranderd daar niets aan en brengen wij niets extra in rekening. Virtuele tours worden eenmalig ingekocht, daarna zijn deze van u, zolang u wilt. Uiteraard zijn virtuele tours, net als websites, gevoelig voor updates van internetbrowsers e.d. Onderhoud van virtuele tours is niet inbegrepen in de prijs van een virtuele tours tenzij dat expliciet in de offerte is afgesproken. Onze tours worden ontwikkeld met de nieuwste technieken, denk hierbij aan Javascript, CSS3 en Html5. Vanzelfsprekend werken onze tours in de meest voorkomende browsers. Het spreekt voor zich dat wij geen ondersteuning kunnen verlenen op browsers die door de eigen ontwikkelaar niet meer geupdate worden.

Voor iedere klus krijgt u een gepaste offerte. Deze offerte proberen wij altijd zo duidelijk en volledig mogelijk op te maken. De kans dat u voor verassingen komt te staan is heel erg klein. Wij staan ook altijd open voor een gesprek. Bent u het ergens niet mee eens? Zijn er onverhoopt zaken die de klus zo drastisch veranderen dat het invloed zou hebben op de oorspronkelijk afspraak? Dan praten we hier eerst over voor we verder gaan.

Betalingen horen erbij. Wij hanteren een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag wanneer u besluit dat we aan de gang mogen. Deze aanbetaling verwachten wij binnen 5 werkdagen. Dit doen wij omdat de productie van een virtuele tour een proces van ongeveer zes weken duurt. De overige kosten worden pas na volledige afronding in rekening gebracht en op deze factuur staat een termijn van 30 dagen. Wij houden niet van herinneren en aanmanen, omdat dit een erg nare nasmaak geeft aan een mooie opdracht. Betaalt u niet op tijd, dan brengen wij de wettelijke rente in rekening en ook alle overige gemaakte (incasso)kosten zijn voor uw rekening.

Wij aarzelen nooit als wij het gevoel krijgen dat er moedwillig gebruik wordt gemaakt van onze visie op samenwerken. Wij zullen de noodzakelijk stappen nemen als het echt niet anders kan.

Deze uitgangspunten zijn gebaseerd op het Nederlands recht en van toepassing op al onze werkzaamheden. Eventuele geschillen kunnen alleen aan de rechter te Rotterdam worden voorgelegd.

Dat was het. Onze basis voor een open en eerlijke samenwerking. Wij maken geen misbruik van u en wij verwachten ook dat u geen misbruik maakt van ons. Wij ondernemen omdat we dat leuk vinden, maken geweldige virtuele tours omdat we dat kunnen. Valt ons product tegen? Gaat het mis? Dan lossen wij dat op, voor u en voor onszelf.