MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour

Wij gaan enkel voor het hoogst haalbare resultaat

Onze meerwaarde

Bij 360° Virtual Tours houden we van nieuwe technieken en van mooie virtuele tours maken. We zijn vooral gek op deze combinatie. Daarom dagen onszelf steeds weer uit om met de nieuwste technieken nog meer mogelijk te maken. Dus als we zeggen dat in onze virtuele tours alles mogelijk is, dan bedoelen we ook dat in onze virtuele tour alles mogelijk is. Zo maken wij de virtuele tour die uw bedrijf nodig heeft. Dat is de meerwaarde van 360⁰ Virtual Tours. Onze meerwaarden op een rijtje:

Topkwaliteit fotografie
De kwaliteit van de fotografie in onze virtuele tours is gewoon top. Duidelijker kunnen we het niet maken. De basis voor een virtuele tour zijn panoramafoto's. Het maken van deze panoramafoto is een vak apart. En onze ervaren fotograaf verstaat zijn vak. Daarom moet u niet gek opkijken als onze fotograaf meerdere (panorama)foto's combineert om één goede panoramafoto te krijgen. Dan weten we zeker dat de kleuren waarheidsgetrouw zijn, de lichtval goed is en de tour niet schuintrekt als bezoekers door de tour lopen. We maken gebruik van de modernste apparatuur en garanderen hoge kwaliteit panoramafoto's.

Daarnaast maken wij de panoramafoto's op hoge resolutie. Extreem hoog zelfs, wanneer de opdracht daarom vraagt. Dat is bijvoorbeeld handig als er ver moet kunnen worden ingezoomd. Onze fotograaf let op wat er gebeurt op het moment dat hij foto's maakt. Want het beeld moet niet alleen goed belicht en scherp zijn, het beeld moet vooral het juiste verhaal -uw verhaal dus- communiceren. Is de juiste doelgroep aanwezig bij het fotograferen of kunnen we beter een even wachten? Alleen zo krijgen bezoekers van de virtuele tour het beste beeld van uw bedrijf.

Alles kan met onze techniek
Met de technieken die we gebruiken zorgen we dat alles wat nodig is om een goed beeld te geven van uw bedrijf ook mogelijk is. Door de tours speciaal voor u op maat te maken laten wij uw bedrijf leven bij de bezoekers van de virtuele tour. Onze technieken gaan zelfs zo ver dat bezoekers in de tour kennis kunnen maken met uw bedrijf en een goed beeld van uw bedrijf krijgen. Desgewenst kunnen bezoekers direct informatie opvragen, een aankoop doen, een boeking maken of meteen reserveren. En dat zonder de tour hoeven te verlaten. Door dit gemak gaan bezoekers van de tour niet eerst websites van concurrenten bekijken, maar worden ze meteen klant bij u.

Vormgeving in uw huisstijl
Elke hotspot met informatie, elke pop-up om te reserveren, elk contactformulier… Alles wat bedacht is moet worden vormgegeven. En het liefst in uw huisstijl. Wij zorgen er voor dat de hele virtuele tour voor u op maat wordt gemaakt, zodat deze bijvoorbeeld naadloos aansluit op uw website en huisstijl. We schuwen het niet om binnen deze stijl de grenzen op te zoeken, waardoor de tour nog meer een beleving wordt. Op die manier wordt de bezoeker nog meer geboeid.