MENU

Zeker weten dat we ook een tour voor u kunnen maken

Kies uw tour

Corona-aanbieding

Op elke tour krijgt u nu 10% korting. Wij maken graag digitale wandelingen die in deze corona-crisis ook uw mooie locaties laten zien of juist wellicht nu beter online kunnen worden weergegeven. Zoals een online opendag.

De budget tour
6 Panorama foto's
1 Hotspot per panorama
Logo op nodalpunt
Logo intergratie
Tour opent in nieuw venster
Content vullen *
vanaf
1.250
Contact
De basis tour
12 Panorama foto's
2 Hotspots per panorama
Geretoucheerde nodalpunt
Huisstijl intergratie
Tour opent in iframe
Aparte smartphone versie
Hulpscherm
Koppeling met social media
Content vullen *
vanaf
2.500
Contact
De no-limit tour
Over dit pakket valt weinig te vertellen. Dit pakket komt tot leven tijdens een fanatieke brainstorm sessie.

Dit pakket kent geen restricties, geen grenzen. Let's do it!
vanaf
3.500
Contact

Op ieder potje past een dekseltje

De prijs van een virtuele tour is afhankelijk van heel veel zaken. Het kan zo complex worden als u wilt, maar dit is heus niet altijd nodig. Op ieder potje past een dekseltje, dus zeker weten dat er ook een tour voor u bestaat. Bel ons vrijblijvend en u zult versteld staan van de mogelijkheden.

Bovenstaande pakketten zijn flexibel en kunnen altijd met elkaar gecombineerd worden. Meer of minder panoramafoto's, aangepaste vormgeving, uitgebreidere programmering, het kan allemaal. Wij vinden het niet meer dan logisch dat we flexibel moeten zijn, zodat zelfs de kleine tours maatwerk zijn. Wij leveren geen template af, maar tours die echt aansluiten bij een huistijl. Wij worden heel erg enthousiast van uw specifieke eisen, daag ons maar lekker uit.

Voorafgaand aan iedere bevestiging zullen wij telefonisch contact met u opnemen of een afspraak maken voor een bezoek aan de locatie. Pas hierna wordt aangegeven of er eventueel sprake is van een prijswijziging. Uiteraard zullen wij zoveel mogelijk aan de hand van de pakketprijs blijven werken.

We helpen u graag