MENU
Corona-aanbieding

De mogelijkheden van onze virtuele tours zijn eindeloos

360° Virtual Tours

Wij zijn 360° Virtual Tours. Een Rotterdams bedrijf met de echte Rotterdamse mentaliteit. Met een houding van ''mouwen opstropen en gaan'' dagen we onszelf steeds weer uit om met de nieuwste technieken de mooiste virtuele tours te maken. Geen uitdaging is te groot, ons werk is onze passie, we zijn goed in wat we doen en we poetsen liever dan dat we lullen. Oh ja, en we zeggen U tot dat we je mogen zeggen. Zo zijn we opgevoed. Maar daar houden de overeenkomsten tussen de mensen van ons team wel op.

Ons team is divers. Iedereen blinkt uit in een ander vakgebied. Of het nu gaat om een bedreven fotograaf die de scherpste panoramafoto's schiet met de nieuwste camera's, een ervaren vormgever die de virtuele tour kan opmaken in elke huisstijl of een enthousiaste programmeur die zorgt dat alles werkt, door het combineren van elkaars sterke punten maken we virtuele tours met mogelijkheden die u nergens anders zult zien. Alles wat u maar kunt bedenken maken wij mogelijk. Bezoekers van de tour moeten in de tour direct bij u kunnen reserveren? Geen probleem. Een video moet in uw tour afspelen? Regelen we. De bezoeker moet met één klik meer informatie kunnen krijgen over uw product? Zorgen we voor.

De mogelijkheden in onze virtuele tour zijn eindeloos. We zeggen niet voor niks: The sky is not the limit, it's just a view!

Koppeling met CMS
Huisstijl integratie
Meertalig
Popups
Audio
Video
Modern en snel
Altijd op maat