Wij gaan enkel voor het hoogst haalbare resultaat

Bij 360° Virtual Tours houden we van nieuwe technieken en van mooie virtuele tours maken. We zijn vooral gek op deze combinatie. Daarom dagen onszelf steeds weer uit om met de nieuwste technieken nog meer mogelijk te maken. Dus als we zeggen dat in onze virtuele tours alles mogelijk is, dan bedoelen we ook dat in onze virtuele tour alles mogelijk is. Zo maken wij de virtuele tour die uw bedrijf nodig heeft. Dat is de meerwaarde van 360⁰ Virtual Tours. Onze meerwaarden op een rijtje:

Onze meerwaarde

Topkwaliteit fotografie
De kwaliteit van de fotografie in onze virtuele tours is gewoon top. Duidelijker kunnen we het niet maken. De basis voor een virtuele tour zijn panoramafoto's. Het maken van deze panoramafoto is een vak apart. En onze ervaren fotograaf verstaat zijn vak. Daarom moet u niet gek opkijken als onze fotograaf meerdere (panorama)foto's combineert om één goede panoramafoto te krijgen. Dan weten we zeker dat de kleuren waarheidsgetrouw zijn, de lichtval goed is en de tour niet schuintrekt als bezoekers door de tour lopen. We maken gebruik van de modernste apparatuur en garanderen hoge kwaliteit panoramafoto's. Daarnaast maken wij de panoramafoto's op hoge resolutie. Extreem hoog zelfs, wanneer de opdracht daarom vraagt. Dat is bijvoorbeeld handig als er ver moet kunnen worden ingezoomd. Onze fotograaf let op wat er gebeurt op het moment dat hij foto's maakt. Want het beeld moet niet alleen goed belicht en scherp zijn, het beeld moet vooral het juiste verhaal -uw verhaal dus- communiceren. Is de juiste doelgroep aanwezig bij het fotograferen of kunnen we beter een even wachten? Alleen zo krijgen bezoekers van de virtuele tour het beste beeld van uw bedrijf.

Alles kan met onze techniek
Met de technieken die we gebruiken zorgen we dat alles wat nodig is om een goed beeld te geven van uw bedrijf ook mogelijk is. Door de tours speciaal voor u op maat te maken laten wij uw bedrijf leven bij de bezoekers van de virtuele tour. Onze technieken gaan zelfs zo ver dat bezoekers in de tour kennis kunnen maken met uw bedrijf en een goed beeld van uw bedrijf krijgen. Desgewenst kunnen bezoekers direct informatie opvragen, een aankoop doen, een boeking maken of meteen reserveren. En dat zonder de tour hoeven te verlaten. Door dit gemak gaan bezoekers van de tour niet eerst websites van concurrenten bekijken, maar worden ze meteen klant bij u.

Vormgeving in uw huisstijl, dus passend bij uw website.
Elke hotspot met informatie , elke pop-up om te reserveren, elk contactformulier… Alles wat bedacht is moet worden vormgegeven. En het liefst in uw huisstijl. Wij zorgen er voor dat de hele virtuele tour voor u op maat wordt gemaakt, zodat deze bijvoorbeeld naadloos aansluit op uw website en huisstijl. We schuwen het niet om binnen deze stijl de grenzen op te zoeken, waardoor de tour nog meer een beleving wordt. Op die manier wordt de bezoeker nog meer geboeid. Goed vindbaar in Google Een mooie tour mag gezien worden en het liefst door zoveel mogelijk mensen. Door gebruik te maken van Search Engine Optimalisation (SEO) kunnen we zorgen dat uw tour goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Hoe we dit doen? Dat is een vrij technisch verhaal dat we u hier liever besparen, maar als u geïnteresseerd bent vertellen we het graag. Door goed vindbaar te zijn in zoekmachines komen potentiële klanten eerder terecht bij uw tour waardoor ze eerder op de voordelen van uw bedrijf worden gewezen.
Geschikt voor mobiel, tablet en browsers
Steeds meer mensen bezoeken uw website vanaf een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet. Het is daarom belangrijk dat uw virtuele tour vanaf een mobiel apparaat net zo goed werkt als op een computer. Doordat wij bouwen in HTML 5 worden onze tours op elk mobiel apparaat goed weergegeven. Ook vanaf een computer worden de tours goed weergegeven. Zelf als een browser geen HTML 5 ondersteunt. In dat geval valt de tour terug op Flash. Het maakt dus niet uit met welk apparaat of met welke versie van welke browser uw tour bekeken wordt, iedere bezoeker krijgt een mooie tour te zien. De tours kunnen zelfs via Facebook worden bekeken.

'Kijken met de muis' door soepele besturing
Een goede virtuele tour is een beleving. Bezoekers moeten rond kunnen kijken alsof ze echt op uw locatie staan. Hiervoor is het belangrijk dat de tour intuïtief te besturen is. Bezoekers moeten als het ware kunnen kijken met de muis. Of met hun vinger bij smartphones en tablets. Als de besturing natuurlijk aanvoelt zullen bezoekers langer de tour blijven bekijken en daardoor meer over uw bedrijf te weten komen en eerder reserveren of bestellen. Daarom voelen onze tours natuurlijk aan. Logisch, toch?

Recht voor z'n raap
We zijn Rotterdammerts en we blijven Rotterdammerts. We nemen geen blad voor de mond. Als wij denken dat u iets wel of niet zou moeten doen, dan zeggen wij dat. Ook als we hier zelf niet beter van worden. Wij gaan enkel voor het beste resultaat, zodat u de mooiste virtuele tour krijgt die z'n doel bereikt.

Uw wensen, onze uitdaging!
U heeft waarschijnlijk helder voor ogen hoe anderen uw bedrijf zouden moeten zien. Wij zorgen dat anderen uw bedrijf ook zo gáán zien. Bewegend beeld in de tour, de mogelijkheden om direct te kopen of te reserveren via de tour, geluiden die worden afgespeeld: niks is te gek. Uw wensen bepalen hoe de virtuele tour er uit komt te zien en wij denken graag mee. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Heeft u beveiligcamera's hangen of heeft u sloten waarvan u liever niet heeft dat iedereen die in een paar klikken kan zien, dan bewerken wij de foto's zo dat deze niet te zien zijn. Of wilt u de virtuele tour gebruiken voor presentaties maar is er niet altijd internet voorhanden? Wij zorgen dat u de virtuele tour ook offline kunt zien. Kortom, bij tours van 360 Virtual Tours kan alles.

We zeggen niet voor niks: The sky is not a limit. It's just a view.

WIJ WERKEN O.A. VOOR

ZIJ WETEN WAT ECHTE BELEVING IS

CONTACT

LET'S GET IN TOUCH

Geïnteresseerd? Of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op en dan doen we binnenkort een bakkie.

360° VIRTUAL TOURS
Mient 26a
2903LC Capelle aan den IJssel

Guido Pijper
+31 (0)6 34 84 3355

Aleksander Schakel
+31 (0)6 29 43 5175

info@360virtualtours.nl
Bezoek 360 Virtual Tours