MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour

Virtuele tour: VVV & Citymarketing Amersfoort

Bekijk de tour

Open de tour

Een totale beleving

De stad Amersfoort heeft een prachtige stadskern en een aantal mooie parken. In opdracht van VVV Amersfoort in samenwerking met Citymarketing Amersfoort heeft 360 Virtual Tours een virtuele wandeling langs 10 typerende plekken gemaakt. Zo krijgt de bezoeker van de website een mooie impressie van de sfeer van deze prachtige stad.

"Het was wachten op een zonnige dag, maar het resultaat mag er zijn. Amersfoort staat prachtig gepresenteerd op de Virtual Tour. De samenwerking met de heren was erg prettig. De communicatie verliep goed, ze waren erg flexibel en er was ruimte voor een flinke portie creativiteit en humor. Al met al een goede ervaring met een prachtig eindresultaat."
Femke, Citymarketing Amersfoort

Een simpele tour

De virtuele tour van Amersfoort is niet de meest ingewikkelde. Er is juist gekozen voor een overzichtelijke tour zonder al teveel poespas, omdat de tour mooi moest integreren binnen de nieuwe website. Bij de verschillende locaties zijn wel enkele hotspots toegevoegd om extra informatie te geven over gebouwen en plekken. De fotografie is allemaal uitgevoerd op hoogte, omdat de kijker dan een beter zicht heeft op de omgeving. We maken daarvoor gebruik van een speciaal hoogtestatief en kunnen gemakkelijk panoramafoto's maken op maximaal 7 meter hoogte.