MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour

Virtuele tour: Rot.plek Rotterdam

Bekijk de tour

Open de tour

Bakkie?

Pop-up locatie ROT.plek in Rotterdam is een ontmoetingsplek van Gers! voor iedereen die gewoon trek had in een bakkie met een kaakie, een lekkere tosti, goed internet en een comfortabele stoel.

Zo'n plek heeft natuurlijk een website nodig en dat kan dan net zo goed een toffe site worden, gebaseerd op onze techniek voor virtuele tours! We hanteerden de huisstijl voor een toffe vormgeving, schoten twee strakke panorama foto's en alles kwam bij de programmeur tot leven.

"De virtuele tour was ideaal als simpele website. Iedere bezoeker kreeg op een leuke, verrassende wijze alle informatie die ze moesten weten. De geïntegreerde Facebook feed was een ideale manier om de website up to date te houden, zonder er verder omkijken naar te hebben."
Arjen van Riel, initiatiefnemer.

Informatief

De informatie die de bezoeker moest weten was er te vinden. Mooie plaatjes kan je bekijken in de foto viewer en het menu was mooi in te zien via de hotspot op de menukaarten op tafel . De social media integratie, in dit geval Facebook, kreeg een mooie plek waardoor de klant de mogelijkheid kreeg actuele informatie op de website weer te geven zonder vast te zitten aan een CMS of webbeheerder. En het ziet er nog eens rete strak uit ook!