MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour

Virtuele tour: Jenevermuseum

Bekijk de tour

Open de tour

Productie van Jenever

Schiedam heeft een grandioze historie wanneer we het hebben over de productie van Jenever. Niet gek dat hier dan dus ook het Jenevermuseum te vinden is. In dit museum wordt de oer-Hollandse wijze van jenever stoken in eren gehouden.

Het Jenevermuseum wilde graag door middel van een virtuele tour potentiele bezoekers overhalen om daadwerkelijk het museum te bezoeken. We bedachten met elkaar een manier om dit voor elkaar te krijgen. Een tijdloze impressie van de sfeer en de pracht van wat er te zien is.

Het resultaat

Het resultaat is een mooie, eenvoudige virtuele tour waar een aantal belangrijke ruimtes eenvoudig te benaderen zijn. De bezoeker kan heerlijk rondkijken en de sfeer in zich opnemen. De belangrijkste mannen van het museum, de 'stokers' mochten ook zeker niet ontbreken en komen daarom mooi aan bod in de tour.

Het Jenevermuseum heeft het vakmanschap en de inzet van 360 Virtual Tours zeer gewaardeerd. Het team is creatief, to-the point, luistert goed naar de wensen en houdt zich strikt aan de afspraken. Zij streven daarbij altijd naar het 'volmaakte'. Onze virtuele tour is een prachtige weergave van wat ons museum te bieden heeft."
Peter Elderman Directeur a.i. van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam (tot 1 september 2015)

Deze virtuele tour is voor ons bijzonder, juist omdat het lekker minimaal is en wij dit museum een warm hart toedragen. Een goed voorbeeld onze Budget Tour. We hebben een tour geleverd dat 100% aan de wensen voldoet, met een subtiel logo van 360 Virtual Tours onderin de panorama foto. Zodra de klant besluit om in de toekomst toch te willen werken met bijvoorbeeld hotspots, dan ligt het ontwerp hiervoor al klaar.