MENU
30 minuten
gratis sparren
In een gesprek naar een doeltreffende tour

Virtuele tour: Villa Bionda

Bekijk de tour

Open de tour

Een totale beleving

In Montefiore dell'Aso in Italië vind je B&B en mini-camping Villa Bionda. Een heerlijke plek voor een ontspannen vakantie.

Om echt beleving toe te voegen aan de website wilden de eigenaren een virtuele tour toevoegen. Een tour die niet alleen de villa liet zien, maar ook de omgeving. Een tour waar je niet alleen in kan kijken, maar een tour waar je je ook kunt inlezen, foto's bekijken, bekend maken met de steden, attracties en activiteiten. Een tour waarin je direct je kamer boekt!!

"Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van de 360 tour op onze website. Het is prachtig geworden. We krijgen zo enorm veel complimenten van onze gasten en potentiële gasten. Bijna iedereen zegt dat ze direct in de auto willen stappen omdat alles er zo mooi en echt uitziet. Het heeft ook bijgedragen aan extra nieuwe gasten.

Onze samenwerking met 360 Virtual Tours was perfect, je ziet het professionalisme terug in alles wat ze doen. Het is een mooi complementair team die open staat voor kritiek en maar 1 doel hebben om een perfect eindresultaat neer te zetten. Wij zijn dus erg blij dat we met 360 Virtual Tours in zee zijn gegaan."


Tommy van Reijen, eigenaar Villa Bionda.

Pure beleving

Wij wilden voor Villa Bionda echt pure beleving neerzetten. Daarom moest de fotografie lekker groot zichtbaar zijn, zonder teveel poespas. Alle menu's en hotspots zijn daarom op te roepen en klappen in. Als de kijker echt alleen maar wilt neuzen dan kan dat! Wil de kijker zich echt inlezen, dan kan dat ook.

Door ook de omgeving goed in de tour te betrekken krijgt de bezoeker echt een totaal plaatje te zien en daarmee veel meer gevoel bij de vakantie bestemming.